Siivoaminen ei kannata. Minulla oli melkein vuoden hukassa itse koolaamani Bambinot. Vanhemmillani on kaunis Lappi-aiheinen maalaus, jossa on voimakkaat auringonlaskun värit: viininpunaista, violettia ja oranssia. Tavoittelin samaa tunnelmaa värjäyksessäni ja mielestäni onnistuin kivasti. Huivia langoista suunnittelin, mutta mokomat siis eivät tiiviistä etsimisestä huolimatta löytyneet.

Pari kuukautta sitten rupesimme miehen kanssa tutkimaan, mitä kaikkea vaatekomeromme onkaan syönyt. Sieltähän ne langatkin löytyivät. Mutta voi mikä pettymys! Värityshän oli räikeän kirkuva. Ei jälkeäkään Lappi-romantiikasta eikä puhettakaan, että tekisin niistä jotain itselleni. Olisivat pysyneet kadoksissa, niin olisi jäänyt hyvä muisto.

Sukkasato3

Pikkusukat      
Koko: pikkuvauva                               
Lanka: Novitan Bambino
Langankulutus: 20 g/pari
Puikot: 2,5 mm

Sukat menevät Vaa'alle ja loppulanka riittää vielä kaksiin vauvansukkiin. Langan alkuperäinen väri oli mintunvihreä, voitteko kuvitella? En ymmärrä, millä logiikalla rupesin värjäämään mintunvihreää punaisella, kun tavoitteena eivät olleet ruskean sävyt. Alkuperäinen väri ei tosin tule läpi. Onni vai harmi, sitä voi jokainen tykönänsä miettiä.