Puseron valmistuttua tuli suru puseroon, koska lopputulos ei ollut aivan mieleinen. Hymyä irtosi onneksi enemmän Zetor-huivin valmistuttua. Huivista tuli maalaishenkinen, sillä neuloin sitä pihalla naapurin traktorin pärinää ja toisen naapurin heppojen hirnuntaa kuunnellen. Lanka on Pietarin reissun kotimatkalla Viipurin torilta hankittua. Myyjä sanoi langan olen puoliksi villaa ja puoliksi tekokuitua. Langassa oli hienoinen nitkunatkumuovinen tuntu, mutta sitä oli kuitenkin miellyttävä neuloa, puhumattakaan mallista, jota oli myös erittäin miellyttävää neuloa. Saattaapi traktorihuivi päätyä puikoille toistekin.

699069.jpg

699073.jpg

699077.jpg

Bonusmateriaalina tässä on vielä pieni tunnelmakuva viime päivien säästä. Kuten huomaatte, pyykinkuivatuksen ajoittamisessa tuli tehtyä virhearvio.

699063.jpg

Puputuspostauksessa arvuuttelin lukioaikojeni lempibändiä, ja vinkkinä oli Animal magnetism. Oikea vastaus jäi kertomatta, mutta se oli Scorpions, jonka tuonniminen levy ilmestyi vuonna 1980. Minä tosin kävin lukiota yli 10 vuotta myöhemmin.