Muoks. taas. Nyt ilmeisesti kommentointi alkoi toimia ja itsekin sain ilmoitettua voittajille, joten eiköhän tämä tästä. Saa kommentoida toki edelleenkin ilman isompaa asiaakin. :)

Muoks. muoks. Voisitteko yrittää kommentoida tätä viestiä? Ainakaan itse en ole saanut kommentoitua muiden blogeja ja siksi en ole saanut Kanervalle yhteydenottopyyntöä. Ihan itsen kautta voi myös laittaa yksityisviestiä Maartsille.

Langat on laskettu ja kisan voittaja on selvillä. Oli mukava huomata, että tuoreella blogillani on lukijoita! Arvauksia tuli kaikkiaan 48 kpl, vastaukset vaihtelivat välillä 15,243 - 123,123 kg; veikkausten keskiarvo oli 45,4 kg. Langat ilmeisesti näyttävät pulskemmilta, kuin mitä ovatkaan, sillä lankavarastoni suuruus oli "vain" 28,285 kg.

Ja lähimmäksi arvasi Lape, 28,4 kg, heittoa vain 115 g. Taputuksia, fanfaareja!

Päätin palkita myös toiseksi tulleen; Kanervan arvaus 27,5 kg oli 785 g:n päässä totuudesta. Otan teihin yhteyttä, Lape ja Kanerva!

Tietokoneemme ei ole toipunut vieläkään, joten kuvia ei voi laittaa, argh! Olisin mielelläni esitellyt Kädentaidot-messujen ostoksia. Lankaakin tuli hankittua pikkuisen, siis ihan oikeasti ei paljoa ;), mutta niitä ei ole laskettu mukaan kilpailutulokseen, koska tarkoitus oli arvuutella painoa kuvien avulla. Todellinen lankavarastoni on siis vähän suurempi, mutta nyt se aloittaa laihiksen, ihan totta!

P.S. Vuodatus on takkuillut juuri näinä jännittävinä hetkinä, kun kilpailun pitäisi ratketa. Pahoittelen, vaikken itse olekaan syypää!