Viimeviikkoisella kalligrafiatunnilla tehtiin pikkutyö vapaammalla tekniikalla. Työssä käytettiin kapeaa ja leveää terää ja kirjaimet vetäistiin vähemmän muodollisesti. Sävytin tänään pohjaa pastellilla ja askartelin passepartout'n eli tuttavallisesti paspit eli siis kehyksen. Ilmeisesti sen tekemiseen on olemassa jokin tekniikka, mutta se ei ole tiedossani. Niinpä paspit on tehty hieman vääräoppisesti, koska kyllästyin säätämiseen ja flunssakin antoi hyvän tekosyyn päästä vähän vähemmällä. Passepartousta tulee muuten minulle ensimmäisenä mieleen Fileas Foggin matkakumppani eikä mikään kehyshommeli.

Josmuntuttunitulisi.jpg

Laitetaan tähän yhteyteen Salaisen neuleystävän syyskuunkin ylläripaketti. Sälekaihtimen varjot vähän häiritsevät, mutta pakettiin kuului apuvälinerasia, suklaata ja kaksi korttia. Puolukkakortti pääsi keittiön seinälle ja pupukortti kokoelmiini. Suklaa pääsi tiedätte kyllä minne :) . SNY nimesi rasian travel kitiksi, mutta kyllä noille tavaroille on käyttöä kotioloissakin. Ilmeisesti ilmoittautumislomakkeeni on luettu tarkkaan, sillä mainitsin tärkeimmiksi apuvälineiksini kynän ja tarralaput, joihin tuherran muistiinpanoja työn edetessä.

SNYnlokakuunpaketti.jpg

Silmukkamerkit ovat minulle uusi tuttavuus, sillä aiemmin olen käyttänyt kerrosmerkkinä hakaneulaa. SNY vieläpä on tehnyt nuo helmeilevät merkit itse, vautsi! Kaikki muukin rasian sisältö on neulojalle tarpeen. Terveiset vain Sinulle Salainen ystäväni sinne entiseen kotikaupunkiini! Postin merkintöjen perusteella asut K:n kaupungissa, jossa minäkin luuhasin yhdeksän vuotta.

SNYnsilmukkamerkit12.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />