Minua kyllä nyt vähän ujostuttaa, mutta Maartsi pyysi minua esittelemään itseni ja kertoi, että te kaikki olette tosi kilttejä. Minun nimeni on Varpu Virkunpupu, ja minut on tehnyt - kuten nimestäkin voi päätellä - Virkku. Maartsi on ihaillut sisaruksiani Virkun blogissa, ja rohkeni kysymään, tekisikö Virkku hänellekin yhden meikäläisistä. Vastikkeeksi Virkku sai Maartsin neuloman Kellokukka-huivin, jonka väritykseen Maartsi ei ollut tyytyväinen. Kovasti tuntuu Virkku huivistaan tykkäävän.

1033113.jpg

Saavuin siis eilen Maartsin luokse. Vähän jännitti tulla uuteen paikkaan, mutta Maartsi heti halasi minua ja toivotti tervetulleeksi. Maartsi mielestä olen supersuloinen, lutunen ja taitavasti tehty. Virkku pukikin minut oikein juhlamekkoon, kun lähdin uuteen kotiin. Mukana minulla oli pieni laukku, johon oli pakattu vaihtovaatteet.

1033115.jpg

Maartsi pyysi minua sovittamaan toistakin leninkiäni. Oikein kaunis vaate se on tämäkin.

1033124.jpg

Täytyypä pikkuhiljaa tutustua paikkoihin. Mitähän täällä sohvan takana on? Olisiko herkkuja? Maartsin mielestä kunnon pupulla täytyy olla töpöhäntä, joten kyllä minä olen oikea kunnon pupu.

1033117.jpg

Neulominen kiinnostaa minua kovasti. Maartsilla onkin paljon lankoja ja puikkoja. Kyllä meille tulee mukavaa, kun neulomme yhdessä vierekkäin! Maartsi ehdotti, että voisin tehdä valmiiksi hänen miehelleen, koska Maartsi itse ei ole päässyt alkua pidemmälle. Se kuulostaa oikein sopivalta urakalta.

1033127.jpg

Maartsilla on paljon muitakin pupuja, joten yksinäistä ei tule olemaan. Erityisen kiinnostavalta näyttää komea Paavali Pupu. Taidan olla pikkuisen ihastunut. Uskaltaisinkohan mennä juttelemaan Paavalin kanssa? Entä jos se pyytää minut treffeille, iiks!

1033129.jpg

Juu, kyllä minä viihdyn oikein hyvin täällä Maartsin luona. Terveisiä vain Virkulle!

1033109.jpg