Joskus voi olla fiksu jättämällä jotakin tekemättä. Kuten esimerkiksi olematta ilmoittautumatta Langattomaan lokakuuhun. Tulossa on Helsingin reissu, josta ei varmaankaan langatta selviä, kun Sokoksen tarjouspäivätkin saivat sortumaan.

 

209104.jpg

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Miksi me neulojat muuten tunnemme huonoa omaatuntoa lankaostoksista? Meneehän muihinkin harrastuksiin rahaa. Lehdessä kerrottiin juuri, että jääkiekkojunnun varusteet, harjoitusmaksut ym. tekevät perheelle keskimäärin 2100 euron laskun kaudessa. Jos oletetaan, että seiskaveikkakerä maksaa 3,50 e, tuolla summalla saisi 600 kerää eli 90 kiloa lankaa. Kalliimpaa erikoislankaakin saisi kiitettävän kasan. Vai sekö nolottaa, että lankavarasto vie tilaa? Ainakin meillä on turhempaakin roinaa kuin minun lankani. Mutta silti aina joutuu puolustelemaan lankaostoksia, ainakin itselle.

 

Blogissani ei lähipäivinä ole tiedossa ilonpurkauksia valmistuneiden töiden johdosta. Jännetuppitulehdus puskee päälle niin ärhäkkäästi, että piti lastoittaa ja paketoida käpälä :( . Palapelissä saa onneksi purkaa näpertelyhaluja.

 

209103.jpg