Postin tuloa ei voi estää. Viikolla saapui peräti kolme käsityöaiheista lähetystä!

Ensinnäkin Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Tikrun mami. Olen saanut häneltä viime kuukausina mm. lankaa, neulontatarvikkeita ja itsetehdyt villasukat. Suunkin on saanut suklaalla makeaksi.Viimeisessä paketissa oli viisi kerää joulunpunaista Maijaa, sydänkoristeet, suklaata, oravakortti - ja suloinen pupukirjanmerkki. Hänen bloginsa on listallani, mutta eipä minulla ollut aavistustakaan hänen salaisista puuhistaan. Kiitos Tikrun mami, olit tosi mahtava Salainen neuleystävä!

284456.jpg

Minä puolestani olin salainen neuleystävä Hennalle. Henna kertoi pitävänsä ruusuista, joten koetin keksiä joka pakettiin jotain ruusuista.  Elokuussa lähetin hänelle hahtuvasta neulotun ja huovutetun pannulappu- & mukinalunensetin, lankaa sekä ruusu-3D-kortin. Syyskuun alussa olin Kreikan kiertomatkalla ja sen kuun yllätys koostuikin Hellaan maan tuliaisista, langasta (made in Turkey), suklaasta ja saippuasta. Lokakuun pakettiin tein huovutetun laukun. Grande finaleksi eli marraskuun yllätykseksi virkkasin ruusuhuivin, etsin "vaatimattomasta" lankavarastostani chenillelankaa, josta Henna kertoi pitävänsä, ja tein lautasliinatekniikalla päällystetyn lasilautasen. Mukana oli myös teetä ja suklaata.

Voitin Möhönasun blogin arvonnassa kolmannen palkinnon. Luvassa oli Möhönasun tekemä korusetti, mutta mukana oli myös kylkiäisiä, huovutettu heijastin (josta salamavalo heijastuu tehokkaasti) sekä nallesuklaatikkari. Kiitos, Möhönasu, kauniista koruista ja yllätyksistä!

284455.jpg

Ja kolmas paketti oli Ihan itsen huivivaihdosta. Idea oli vähän sama kuin Salaisessa neuleystävässä eli etukäteen ei tiennyt, keneltä huivi oli tulossa, mutta toivomuksia sai esittää. Minun huivini tekijä oli T_hattu eli Taru. Huivi on kaunis, pehmoinen ja tummanpunainen lanka on lempisävyjäni (kuva ei vastaa ihan totuutta). Huivi rimmaa hyvin talvitakkini kanssa. Minä puolestani tein huivin Evelinille, joka esittelee huiviaan tässä. Suuret kiitokset Tarulle sekä vaihtoemo Appelsiinille!

284458.jpg

Esittelen samalla uusimman tuotokseni eli aiemmin jo vilahtaneen toipilastyön. Lankoina oli Novitan Woolia sekä Wolle-Rödelin Samba Color -hapsulanka ja neulelajikkeena aina oikein. Nyt minulla on siis lämpöisiä huiveja, enää puuttuu lumi ja pakkanen.

Toipilashuivi.jpg