Innostuin osallistumaan Hiekkaoliivin ATC-vaihtoon, jossa korttien aiheena olivat kirja, ruusu sekä kirjan ja ruusun päivä. Vaihtoparini oli Niiskuneiti, jolta sain tosi kauniit kortit:

597551.jpg

Niiskuneidin kortit saapuivat minulle silloin, kun omani olivat vasta suunnitteluvaiheessa. Mutta hyvin suunniteltu näyttää tosiaan olevan puoliksi tehty, joten sain korttini lopulta ripeästi valmiiksi. Kirjakortin pohjan leikkasin joulukortista ja liimasin siihen Hiekkaoliivin kaupasta hankittuja lukutoukkatarroja. Ruusukortissa käytin Maijun blogissa esiteltyä mosaiikkitekniikkaa, jossa kaksipuoleisen teipin päälle kiinnitetään paperisilppua ja lopuksi ripotellaan vapaaksi jääneisiin kohtiin kohojauhetta, joka sulatetaan. Lopputuloksesta tuli mielestäni hieno, vaikka kortti kupruilikin ja teipin kiinnittäminen suoraan oli tosi hankalaa. Ja ensimmäinen kortti uudella tekniikalla on aina ensimmäisen kortin näköinen.

597548.jpg

Eilen tuli käytyä Helsingissä. Tarkoituksenani oli välttää lankakauppoja, mutta mitenkäs taas kävikään. Kuvassa olevien vaaleanpunaisten ja beigejen lankojen kanssa kävi kuten taannoin pääministerille, eli ne tulivat minulle yllättäen ja pyytämättä lahjoituksena. Vihreät labgat ostin itse, mutta olin vain tahdoton välikappale. Seuranani ollut Pelagia nimittäin on langanostolakossa, ja hän tyydytti omaa langanostohimoaan houkuttelemalla minut ostamaan nuo langat. Ne kyllä sai tosi halvalla (seliseli). Lankojen päällä loikoilee Pelagialta saamani suloinen apupupunappi, joka on Sipin tuotantoa.

597559.jpg

Pistäydyin myös askarteluliikkeessä. Minun oli pakko ottaa mies mukaan tuolle visiitille, ja sillä aikaa, kun valitsin sopivanväristä leimasintyynyä, mies oli kaivanut leimasinkorista esiin pupuleimasimen. Pakkohan sitä oli ostaa miehellekin jokin matkamuisto.

597556.jpg