Olen siirtynyt muutamaksi päiväksi nelijalkaisten joukkoon. Polvi tähystettiin keskiviikkona, joten hoiperran sauvojen avulla eteenpäin. Polvea saisi jo ruveta varaamaan, mutta se on niin turvoksissa, etten saa sitä suoraksi, eikä koukistumisastekaan huikea ole.

Nyt olisi oiva tilaisuus hehkuttaa, miten paljon olen toipilaana saanut neulottua. Tosiasiassa lukeminen ja torkkuminen ovat vieneet voiton käsitöistä. Sairaalassa olisin kyllä saanut neulottua ennen tähystystä, mutta ehdin luoda kuusi silmukkaa, kun hoitaja tuli tuomaan rauhoittavaa lääkettä, käski laittaa puikot pois ja mennä peiton alle. Tottelin kiltisti, mutta olisin varmaankin rauhoittunut paremmin neuloen, sillä olin hoitajan mielestä ihan liian pirteä leikkaussaliin mennessä. Tähystyksen jälkeen otin kyllä torkut kahteenkin otteeseen, joten ilmeisesti lääke ei ihan plaseboa ollut.

Lukemisen, torkkumisen, miehen passauttamisen ja särkylääkkeiden napsimisen ohessa olen kuitenkin saanut yhdet vauvansukat tehtyä. Ne ovat menossa piakkoin vauvan saavalle ystävälle.

1236872.jpg

Vauvansukat      
Koko: vastasyntynyt                               
Lanka: Novitan Bambino
Langankulutus: yhteensä 20 g
Puikot: 2 mm

Polvestakin otettiin kuva eilen, kun se oli "komeimmillaan", mutta se on sen verran rankkaa aineistoa, etten taida uskaltaa sitä blogiin laittaa. ;)