Tulin siihen tulokseen, että tarvitsen vihreät säärystimet. Toisaalta teki mieli kokeilla 7 veljeksen vihreää Moniraitaa. Niinpä lopputuloksena on säärystimet ko. langasta. Säärystimet olivat työn alla melkein viikon, mutta eilen illalla urakoin ne valmiiksi, jotta sain ne tänään jalkaan vihreän hameen kaveriksi.

 

Srystimet.jpg

 

Neuloin säärystimet tasona ja ompelin sauman, sillä sukkapuikot eivät suostu yhteistyöhön kanssani. Milloin puikko putoaa, milloin itse tempaisen väärän puikon pois, ja koko ajan lanka on sotkussa puikkojen ympärillä. Sauman ompelu, vaikkei suosikkiaskareitani olekaan, on pikkuvaiva kaikkiin sukkapuikkojen riesoihin verrattuna. Pitäisi kyllä viitsiä opetella Magic Loop, niin pääsisi tuosta ompelustakin. Minipyöröjäkin olen kokeillut, eivätkä nekään totelleet käsissäni.

 

Ostin taas lankaa, voi hyvänen aika, kolmatta kertaa tässä kuussa. En edes uskalla tehdä Marin lankariippuvuustestiä, koska tulos voisi olla järkyttävä. Puolustus tahtoo kertoa, että Suvi oli tarjouksessa ja siitä tulee aikanaan kesämekko pikkuiselle kummitytölleni. Harmaan Nallen mies valitsi myssylangaksi. Hän haluaa pipon samalla mallineuleella kuin palmikkopaidankin. Pikkuruiset rusinapaketit herättivät nostalgisia muistoja, sillä äidillä oli tapana lahjoa minua silloin tällöin tuollaisella pienellä rasialla. Noita en ole nähnyt yli 20 vuoteen. Olen tainnut tulla vanhaksi, kun alan muistella yli 20 vuotta vanhoja tapauksia. 

 

238485.jpg