Myös Maartsin matkassa kilpaillaan! Tehtävänä on arvata lankavarastoni paino. Aion punnita ja kirjata ylös lankavarastoni laajuuden seuraavan viikon aikana. Väliaikatietoja punnituksesta ei tipu, joten kaikki kilpailevat tasaveroisina. Peesaamisen riski on tietysti olemassa, mutta se täytyy kestää.

Veikkaa siis oheisten kuvien avulla lankavarastoni paino ja kirjoita vastauksesi blogin kommentteihin, yksi veikkaus/henkilö. Veikkausaika päättyy maanantaina 20.11.2006 klo: 10. Voittaja sitoutuu lankavarastoni laihdutusprojektiin ottamalla vastaan lankaa. Konsultoin voittajaa hänen lankatoiveistaan.

Ja koska näin rohkeasti ja arkailematta (no, vähän kyllä hävettää) uskalsin tulla lankakaapista ulos, haastan kaikki muutkin neulojat ainakin kuvaamaan oman lankavarastonsa kokonaisuudessaan, mitään kauheuksia unohtamatta.

Tässä koko komeus:

257971.jpg

Eihän se niin paljolta näytä, eihän? ;)

Tässä keskeneräisiä töitä. Osa on esitelty blogissa, mutta mukana on myös hameprojekti, jonka haluaisin kernaasti unohtaa, sekä kaksi epäonnistunutta puserontekelettä, jotka odottavat purkamista. Lasken myös keskeneräiset työt lankavarastoon ja poistan lankamäärät vasta työn valmistuttua.

257975.jpg

Tässä villa- ja villa-sekoitelankoja. Kuvasta pystynee halutessaan laskemaan kerät. Kaikissa kuvissa langat on levitelty yhteen kerrokseen, joten jotain mahdollista pikkunyttöstä lukuun ottamatta kaikki langat ovat näkyvissä.

257979.jpg

Lisää samaa tavaraa:

257991.jpg

Vielä lisää:

257987.jpg

Edelleen samaa. Nyt menee jo vaikeammaksi, koska mukana on runsaasti jämäkeriä.

257982.jpg

Sitten puuvillaa ja puuvilla-sekoitetta:

257984.jpg

Sitä samaa:

257989.jpg

Sitä sun tätä:

258010.jpg

Kuvista unohtui Helsingin reissulla ostetut pörrölangat, joten lisää veikkaukseesi 300 g. Siitä vain sitten arvuuttelemaan!