Otsikon nyysin Villapallolta, sillä minulle kävi samalla tavoin. Ajattelin olla nokkela ja tehdä kirpparilta löydetyistä Novitan Victoria-langoista Victorian lace shawlin. Vaikka yleensä olen tarkka värierien kanssa, tällä kertaa sattui herpaantuminen. Neljästä vyyhdistä yksi olikin lilaisempaa kuin toiset (väri ei näy kuvassa oikein), ja vaikka minulla olisi ollut 75 %:n todennäköisyys aloittaa jollakin kolmesta samanvärisestä kerästä, näppeihin tarttui tuo erivärinen. Karmaiseva totuus paljastui tässä vaiheessa, kun olen jo neulonut toista kerää useamman kerroksen.

No niin, arvoisat lukijani, mitä teen? Pitäisikö purkaa koko roska (ei huvita, tämä on jo toinen yritelmäni ko. huivista)? Vai voisiko värinvaihdon ujuttaa kuvion vaihtumiseen? Nyt se vaihtuu keskellä siipimäistä kuviota.

797840.jpg

Laitoin Huuto.netiin myyntiin lankojani ja muutakin tavaraa. Jos kiinnostaa, niin huutelemaan vain! Kuvat ovat ikävä kyllä huonolaatuisia, koska Huuto.net ei hyväksynyt isoja kuvatiedostoja.

SNY: mukavaa, kun olet kysellyt ja kommentoinut! Vastaan komenttilootaan, joten käy sieltä katsomassa, ja muistuttele, jos ei vastausta kuulu.