Tietokone palasi viimein huollosta, ei kuitenkaan entistä ehompana, vaan edelleen temppuilevana. Meitä on nyt kaksi toipilasta talossa, kone ja minä, joten liikoja ei voi odottaa kummaltakaan. Tekeillä minulla on toipilastyö, huivi aina oikein –neuleella Woolista ja hapsulangasta. Sitä voi tehdä sohvalla pötkötellessä ja vaikka silmät kiinni, jos päänsärky yltyy. Lähinnä olen kuitenkin ollut tekemättä. :/

 

273813.jpg

 

Tietokoneselkkauksen aikana valmistui Branching out Novitan Butterflysta. Huiville on tekemättä vielä se yksi pikku juttu.

 

273811.jpg

 

Villatakki edistyy. Takakappale on valmis, hihathan syntyivät jo kesällä, ja etukappaleet ovat hyvällä mallilla. Teen molempia etukappaleita yhtä aikaa, jolloin toinen valmistuu melkeinpä huomaamatta. Toisen hihan tai etukappaleen aloittaminen on minusta niin työlästä, joten yhtä aikaa neulominen on mainio psykologinen huijauskeino.

 

273815.jpg

 

Ja sitten messutuliaisia viikon takaa. Lankavarastoni kasvoi, vaikka käytin kyllä rankasti itsehillintää. Vihreä rulla on Suomen langan Moppari-lankaa, josta ajattelin virkata pöytätabletteja. Araucania Nature Wool Chunky tahtoi mukaan Nurja Designin kojusta. Väri on juuri minun näköiseni tummanpunainen, ja huiviksi nuo langat tuntuvat tahtovan. Lisäksi kassiin päätyi 3D-arkkeja, joita on jo nakerrettu, pupukortteja sekä pupukoru.

 

273814.jpg