Ufofufopaita valmistui. Tein puseron yhteen kertaan jo toissa talvena. Neuloin etu- ja takakappaleisiin vinoon menevän kuvion, ja vinohan siitä sitten tulikin - koko puserosta. Hihoja ei sentään tarvinnut purkaa, mutta muut osat päätyivät takaisin kerille. Nyt sitten fufo-tempauksen innoittamana väänsin puseron valmiiksi, tällä kertaa ilman vinoutumia, mutta hauskaa se ei ollut. Joka ikinen silmukka oli yhtä tuskaa. Enkä ole tyytyväinen lopputulokseenkaan. Hihat ovat kuitenkin samanmittaiset, vaikka kuvasta voisi muuta päätellä.

Harmittaa, koska tuo Onlinen Tessa-lanka on tosi ihanan tuntuista ja väristä. Langassa vaihtelivat juuri minun sävyiseni kylmät punaiset ja vihreät (kuva vääristää värejä). Lukekaa, mitä KirsiÄr kirjoittaa Tessa-kokemuksistaan, niin minun ei tarvitse ruveta tässä enempää rähjäämään.

689888.jpg

Juhannuskuvassa esiintynyt Branching out sentään suvaitsi säädyllisesti putkahtaa puikoilta.  Lankana oli sulisen pehmoinen Jo Sharpin Soho Summer. Tämä huivi jää talouteemme, edellinen meni joululahjaksi.

689892.jpg