SNY aikoo lähettää paljastuspaketin ensi viikolla. Tässä veikkaukseni. :)

Mies suunnitteli hankkivansa laukun tietokoneelle. Ennen kuin ehdin miettiä sanojeni seuraamuksia, menin loukkaantuneena sanomaan, että kyllähän minä toki neulon sellaisen. Sittemmin olimme Joensuussa ja matka vei - kuinka ollakaan - Joen lankaan. Siellä oli mukava tarjous huovutettavasta Gjestalin Naturgarn no 1 -langasta. Soitin miehen paikalle valitsemaan väriä, mikä oli turha vaiva, koska tiesin, että mies päätyy kuitenkin tummanharmaaseen. Näön vuoksi yritin tarjota vaaleanharmaata ja vaaleanruskeaa, mutta ei kelvannut. Räväkämpiä värejä en edes tyrkyttänyt.

1069662.jpg

Laukun silmukkamäärät laskeskelin itse koetilkun ja koneen mittojen perusteella. Laukku kävi kahdesti 60 asteen pesussa, ennen kuin se huopui kunnolla. Hihnaan lanka ei riittänyt, joten kierrätin miehen rikkinäiset ja elvytyskieltoon julistetut farkut hihnaksi ja kädensijaksi. Napin päällystin virkkaamalla, mutta muuta koristettahan laukkuun ei ehdottomasti saanut laittaa. Ei edes pupuja, höh.

1069663.jpg

Koetilkun ja langanlopuista neulotun kappaleen kiinnitin taskuiksi. Taskut piti ommella käsin kiinni, koska paksut kappaleet eivät mahtuneet ompelukoneen paininjalan alle. Käsinompelu ohuella langalla ei kuulu lempiaskareisiini, jos ei ompelukoneenkaan käyttö.

1069666.jpg

Käyttäjä tykkää!

1069667.jpg