Kukaan ei uskaltautunut kommentoimaan huiviongelmaani. Menkööt nyt jäähylle mokoma mörvelö. Sen sijaan pitkästä aikaa on esitellä jotain valmistakin. Syksy-Novita oli mielestäni toinen toistaan kammottavampia malleja täynnä, mutta malliin 15 palasin aina uudestaan. Puseroa en kuitenkaan halunnut, mallin kauluksesta puhumattakaan, mutta mallineule miellytti. Lisäksi mun muistui mieleheni, että vuoden takaiselta SNY:ltä, Tikrun mamilta, sain punaista Maijaa, joka on tähän asti odotellut ideaa. Joten tässä sitä ollaan uudessa sliparissa! Malli ei esiinny kuvassa edukseen eikä jaksanut vaihtaa hametta ja on lisäksi ihan vinksallaan. Langan väri taas on oikeasti kylmää punaista. Mutta itse sliparista tuli aika pähee (olen oppinut uuden sanan!).

807556.jpg

Mysteerihuivia en ole esitellyt ensimmäisen osion valmistuttua. Olen viikon verran aikataulusta jäljessä, joten nyt on tylsähkö nelososio tehtynä. Toivottavasti huivi asettuu aloilleen pingotuksessä. Nyt se on aika surkea esitys. Punainen mytty on taasen uusi hameeni. Sain eilen päähänpiston, että kun tuli taas lämpimät ilmat, tarvitsen hameen, sellaisen kuin Jatalla. Yleensä ideoiden kehittely ja makustelu vie minulla paljon aikaa, mutta tällä kertaa silmukat olivat puikoilla melkein ajatusta nopeammin. Yksi pupukin näyttää päässeen kuvaan.

807555.jpg

Lopuksi on pakko tunnustaa, että minulle sattui viime viikolla vahinko. Tapauksen kulku meni näin: a) ollaan vieraalla paikkakunnalla, jolloin pankkikortti pomppaa lompakosta normaalia hanakammin esiin, b) paikkakunnalla on lankakauppa, c) lankakaupassa on iso alekori. Tuloksen näette tästä:

807551.jpg

Olen himoinnut khaki-kirjavaa Samos Lollipopia, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt kun sitä sai edullisesti, ostaa pätkäytin kokonaisen kilon. Halvemmaksi olisi tullut ostaa puoli kiloa normaalihintaista lankaa. Ruskeat ja tummanvihreät kerät ovat Marks&Kattensin ohutta sukkalankaa, mutta hamstrasin ne lähinnä huivin hehku silmissä. Taisin mainita SNY-lomakkeessa, etten pidä ruskeasta, mutta tuollaiset vaaleat ruskeat ovat nyttemmin alkaneet miellyttää. Pupukin tuli ihmettelemään uusia perheenjäseniä. Meille ovat langat ja puput aina tervetulleita!