Salainen neuleystäväni Sinhi oli saanut viimeisen paketin, joten voin esitellä blogissakin, millaisia yllätyksiä sain aikaiseksi. Elokuun paketissa oli bambulankaa, teetä, suklaata sekä itsetehty kortti:

1079154.jpg

Sinhi esitteli paketin myös blogissaan ja on jo neulonut bambulangasta huivin. Syyskuun paketti oli helmeilevä ja Sinhin lempivärin mukaan violettisävyinen. Se sisälsi helmityöpaketin, jonka avulla voi tehdä itse sydänkorun, helmiä, helmivirkkaus- ja -neulontaohjeita, salomoninsolmuilla virkkaamani huivin sekä omatekoisen kortin. Unohdin kuvata paketin, mutta Sinhilla on onneksi kuva.

Lokakuussa neuloin ja huovutin Boogabagin hahtuvasta Jatan ohjeen perusteella. Mukaan laitoin neulahuovutustarvikkeita ja sen tutuksi tulleen itsevärkätyn kortin.

1079151.jpg

Ja sama Sinhin kertomana. Viimeiseen pakettiin päätyi Ullasakin esiintynyt Syysaamu-huivi, violettia Merinosilkiä, tekemiäni silmukkamerkkejä, suklaata ja tietysti kortti.

1079134.jpg

1079142.jpg

1079135.jpg

Blogissaan Sinhi esittelee huiviaan. En ole täysin tyytyväinen tekemiini kortteihin, mutta kai sitä itse huomaa kaikki viat niin tarkasti. Tuossa viimeisessä kortissa tajusin liian myöhään, että pakettia ei olisi kannattanut liimata alareunan päälle, koska korttia ei voi pitää nyt pöydällä.

Hauska sattuma oli, että Sinhillä on kani. En tietenkään voinut paljastaa kuin vasta lopussa, että olen hulluna pupuihin. Oli hauska olla neuleystäväsi, Sinhi!