Askarteluvaihdot ovat olleet tähän asti kokeilematta. Leimakuvavaihdot kiinnostaisivat, 100 leiman painaminen ei. (Askartelugenreä tuntemattomille tiedoksi: vaikka joskus harrastankin liioittelua, tällä kertaa en. Vaihdoissa yleensä pitää leimata 100 kuvaa.) Leimaamista voi kuvitella lasten jutuksi, mutta sepäs onkin yllättävän vaikeaa, jos haluaa kunnollista jälkeä. Tosin on olemassa sellainenkin mahdollisuus, että olen vain surkea leimaaja. Mene ja tiedä.

Mutta Minnan järjestämä vaihto, jossa lähetettiin parille C5-kuorellinen vapaavalintaista askarteluvermettä, oli minulle juuri sopiva. Parini Merja kertoi harrastavansa enimmäkseen korttien tekoa kuten minäkin (siis nyt puhutaan vain askartelusta, ei neulomisesta!), joten toivottavasti saimme molemmat mieleistä ja käyttökelpoista tarviketta.

1707834.jpg

Minulta lähti tällainen kuori. Aika paljon C5:teenkin saa tavaraa mahtumaan.

Merjalta sain tällaista:

1707845.jpg

Mukana oli suloisia pupuleimoja. Myönnettäköön, että vinkkasin Merjalle pupuhurahduksestani. Söpösen Pupuleimasimen ostin vähän aikaa sitten Maissilta.

1707839.jpg

Pitkästä aikaa käytin Vuodatuksen kuvagalleriaa. Se toimi hitaammin kuin muistinkaan, ja kuvien laatu heikkenee matkan varrella suuresti. Viime aikoina olen linkittänyt kuvat Flickeristä, mutta Vuodatus ei osaa mitoittaa vaakasuunnassa olevia kuvia sopiviksi, joten niiden kanssa on ongelmia. Olisiko jotain vinkkiä?