Suurkiitokset huivia kommentoineille!

Nyt olen kuulkaa tehnyt kolmannet koskaan neulomani aikuisten sukat. Langan ostin huivia silmällä pitäen, mutta se on jäänyt neulomatta, ja kun sukkienteon jalo taito on tullut opeteltua, sukkalanka päätyi sukiksi.

1415338.jpg

Kirjavat sukat
Malli: Moda 6/2007, ohje 1
Koko: 34/35, mahtuu 38:n kapeaan jalkaan
Lanka: On-linen Supersocke 100 (100 g = 420 m), väri 908
Langankulutus: 50 g
Puikot: 2 mm

Koska Jaywalkereista, niistä toisista koskaan neulomistani aikuisten sukista ja ensimmäisistä peruskoulun jälkeisistä sukista (katsotaan, miten kauan jaksan hehkutella näitä numeroita) tuli löysähköt huolimatta pienemmästä koosta ja kapeista puikoista, valitsin tällä kertaa suosiolla lasten koon, ja sukista tuli juuri sopivat. Lanka on mielestäni onnistuneimpia pätkävärjäyksiä, sillä tykkään kaikista sävyistä. Ohjeeseen kuului tiimalasikantapää, joten nyt on tullut sekin kokeiltua ja loistavaksi todettua. Minua ei yhtään innosta silmukoiden poimiminen kantalapun reunasta, enkä sitä saa edes tehtyä siististi, joten mahdollisiin tuleviin sukkiini neulon tiimalasikannan. Sukkien kärjen silmukoin Jaywalkerien tapaan, koska se sopii hyvin jalkaani.

Oikeastaan hyvä, että aloin sukanteon vasta nyt. Käytössä on kaikki uudet tekniikat ja niksit. Seuraavana on kokeilulistalla kärkialoitus.

1415335.jpg

Keskeneräiset eivät kesken lopu. On tulossa ympyrää ja kolmiota. Projekti P:stä puuttuu vielä pari ruumiinosaa.